He kertovat miksi käyttävät palveluitamme

Me voimme kartoittaa, palvella ja tarvittaessa potkia eteenpäin juuri Sinua!

miia-karhu

Miia Karhu, Järvenpään Studiot Oy

• Löysin tilitoimisto Jalon ystävän suosituksen kautta. Olemme perheyritys, joten itse myös arvostan palveluiden paikallisuutta. Elokuvateatterimme on toiminut jo yli 30 vuotta, joten kokemusta on monenlaisista palveluntarjoajista. Haluamme talouden hoitoon kumppanin, jonka kanssa on mutkatonta toimia.

• Tilitoimisto Jalolta kirjanpidon raportit tulevat aina ajallaan. Pia on tuonut kirjanpitoomme käytännönläheisyyttä, eikä ole asiaa, jota ei voisi kysyä.

”Yhteistyö toimii hienosti ja varsinkin Pian ammattitaito sekä nopea reagointi asioihin on asiakaspalvelua parhaimmillaan!”

laura-KESKITALO

Laura Keskitalo, Shop-Solutions Oy

"Aloittavana yrittäjänä kolme vuotta sitten hakusessa oli tilitoimisto, jonka kanssa olisimme ”samalla aaltopituudella”

• Kolmesta tapaamastani tilitoimistosta Pia oli ehdottomasti lämminhenkisin ja ystävällisin, minkä vuoksi valitsin Tilitoimisto Jalon. Aloittavana yrittäjänä minulle oli suuri helpotus, että Pialta sain kaiken avun, mitä yrittämiseen liittyvissä asioissa tarvitsin - viranomaisasiat, ilmoituksiin liittyvät asiat jne.

• Todella perinpohjaista palvelua, jota ilman en olisi mitenkään pärjännyt!

• Sama pätee edelleen kolmen vuoden jälkeen - voin luottaa sataprosenttisesti, että kaikki asiat hoituvat ajallaan, ilman että tarkistelen niiden perään. Ja edelleen, aina kun minulla on kysyttävää, on tilitoimistossa minua varten ihminen, joka on perillä meidän yrityksen asioista ja osaa heti vastata kysymyksiini.

• Tilitoimisto Jalo on mielestäni paljon enemmän kuin pelkkä tilitoimisto, heiltä saa tarvittaessa myös tukea, mm. yrityksen kehittämiseen liittyvissä asioissa.

Seppo_Hamlainen_Tuusmet_Oy

Seppo Hämäläinen, Tuusmet Oy

” Kaikki on sujunut juuri siten, kun on sovittu”

• Kaikki on sujunut juuri siten, kun on sovittu. Tilitoimiston vaihto kesken kauden onnistui helposti. Olen saanut nukkua yöni rauhassa kirjanpidon puolesta. Tästä suuri kiitos Tilitoimisto Jalolle.

Puhtaasti B-to B-puolella toimivalla Tuusmet Oy:lla on kolme eri liiketoiminta-aluetta. Perinteinen metalliyritys, myymäläkalustepuoli sekä yritysilmeiden rakentaminen.

Nykyään Seppo pyrkii tapaamaan Jalon henkilökuntaa niin vähän kuin mahdollista. Normaalit kirjanpitorutiinit vievät sähköisen kirjanpidon ja Procountor-ohjelman ansiosta todella vähän aikaa.

• Kun otin yhteyttä Tilitoimisto Jaloon, en hoksannut etukäteen, mitä se sähköinen kirjanpito ihan oikeasti tarkoittaa.

Esimerkiksi verkkolaskut, joita nykyään on 80 % laskuista, menevät suoraan sähköiseen kirjanpitojärjestelmään. Myös kuitit siirtyvät sähköisesti järjestelmään.

• Nyt ei tarvitse lähteä kirjanpitotoimistoon kerran kuukaudessa viemään tositteita. Ylimääräistä aikaa ei ole koskaan liikaa, Hämäläinen kertoo.

• Tässä ei ole ollut mitään epäselvää. Kaikki on mennyt todella helposti ja sujuvasti.

Sepon tärkein tavoite oli saada kirjanpito turvallisiin käsiin ja siinä hän on onnistunut paremmin kuin hyvin. Aikataulut ovat pitäneet – aina.

Mikko_Ruokojoki

Mikko Ruokojoki, Nomenal Oy

”Tilitoimisto Jalo todella huolehtii asiakkaistaan”

• Tilitoimisto Jalo huolehtii asiakkaistaan ja asiat ovat tapahtuneet ajallaan. Neuvoa olemme saaneet tarvittaessa. Ei ole sellainen olo, että olisimme yksi muiden joukossa. Kyllä se on se hyvä asiakaspalvelu, millä asiakkaat pidetään. Tilitoimisto Jalolla se todella toimii.

Nomenal Oy on seitsemänhenkinen ohjelmistokehitysfirma, jonka päätuote on Fiilismittari, joka mittaa reaaliajassa, miten ihmiset voivat työpaikoilla. Tavoitteena on kasvaa ja laajentaa toimintaa kansainvälisille markkinoille.

• Yhteistyö Tilitoimisto Jalon kanssa alkoi vuonna 2014, kun perustin osakeyhtiön. Sitä ennen toimin toiminimellä ja tein kirjanpidon itse. Sain yhteystiedot Uusyrityskeskuksen kautta, yrittäjä Mikko Ruokojoki kertoo.

Kun Mikko teki päätöksen antaa yrityksensä kirjanpidon Jalon hoidettavaksi, hän koki helpotusta. Ohjelmistokehittäjänä Mikko oli luonnollisesti kehittänyt kirjanpitoaan varten oman järjestelmän.

• Tajusin, että ei hittolainen, minullahan menee tähän aivan turhaa aikaa. Kaikkea ei tarvitse tehdä itse.

Mikko lähti hakemaan ennen kaikkea helppoutta.

• Se, ovatko kaikki laskelmat varmasti tehty oikein, ei ole enää minun murheeni. Kun henkilökuntaa tuli lisää päätin, että palkanlaskentaa en ala tekemään itse. Tilitoimisto Jalo vastaa siitä täysin.

Mikko käyttää mobiilisovellusta, jolla hän lähettää kuitit.

• Yrittäjänä ostan aikaa itse yrittämiseen.